LINTUJA JA ENKELEITÄ - BIRDS AND ANGELS

Konsertti Turun Mikaelinkirkossa 24.11.2009 klo 19
Concert in St Michael's Church in Turku, November 24th 2009 at 7 pm

Johann Sebastian Bach - Preludi (Soolosellosarjasta nro 5)
Johann Sebastian Bach - Preludi C-duuri, BWV 547
Johannes Brahms - Zwei Gesänge op. 91
Charles Marie Widor - Andante sostenuto (Symphonie Gothique op. 70)
John La Montaine - Songs of the Nativity
Joaquin Nin - Villancicos Españolas

pieni punainen pulu

Ikiaikainen joulumysteeri kohtaa musiikin hilpeät rytmit kun linnut ja enkelit valtaavat Mikaelinkirkon tiistai-illan konsertissa. Mezzosopraano Sanna Mansikkaniemi seuranaan Ilpo Laspas (urut), Laura Kajander-Fiestas (alttoviulu), Omar Zouiter (lyömäsoittimet) sekä Irja Kajander-Vierkens (kastanjetit) esittävät lennokkaita sävelmiä Kuubasta, Espanjasta, Saksasta ja USA:sta.

Jouluaikaan johdattelevan ohjelman säveltäjistä tutuimpia ovat alussa kuultavat Johann Sebastian Bach sekä Johannes Brahms. Kellojen kilinää ja linnunlaulua kuullaan amerikkalaisen John La Montainen lauluissa. Joaquim Ninin kuubalais-espanjalaisissa sävelmissä pääsevät kaikki esiintyjät irroittelemaan ennenkuulumattomalla tavalla!

Sanna Mansikkaniemi on toiminut vuonna 2009 Turun Mikaelinseurakunnassa kanttorina ja on nyt kutsunut tähän konserttiin ystäviään sekä Helsingistä, Urjalasta että Turun Musiikkiakatemiasta.

Konsertin järjestää Turun Mikaelinseurakunta ja sinne on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Konsertin myötä Sanna toivottaa mukavaa joulunaikaa kaikille ystävilleen, työtovereilleen sekä seurakuntalaisille Turussa ja maailmalla!

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!
WELCOME!

Katso täältä juliste!