METSÄSSÄ SOI!

... tai ainakin Ateljé Heljässä soi!

Konsertti Heljä Liukko-Sundströmin ateljeessa Humppilassa
22.7.2010 klo 20

Sanna Mansikkaniemi, laulu & barokkiviulu
Ilpo Laspas, piano & cembalo

Antonio Vivaldin ja Edvard Griegin metsähenkistä musiikkia

Heljä Liukko-Sundströmin ateljeessa Humppilassa laulu raikaa ja soitto soi! Sanna Mansikkaniemi (laulu ja viulu) sekä Ilpo Laspas (piano ja cembalo) esittävät metsähenkistä torstaina 22.7.2010 klo 20. Konsertissa kuullaan mm. kotiinpaluun ihanuudesta kertova Antonio Vivaldin kantaatti sekä Edvard Griegin tärkeimpiin teoksiin kuuluva laulusarja Haugtussa. Grieg vie meidät vuorilla asuvan paimentytön luokse: ensirakkautensa kokeva tyttö miettii maailman menoa monenlaisten eläinten hyöriessä ympärillä. Matkan varrella tapaamme ainakin lauman lehmiä, karhun, ketun ja suden.

Ateljé Heljän ihastuttava miljöö tarjoaa elämyksen myös silmille: konsertin yhteydessä on mahdollisuus tutustua Heljä Liukko-Sundströmin kesänäyttelyyn "Facebook-Kasvogalleria". Tästä Facebookista voi löytää myös Sannan kasvot! Konsertin järjestävät Katja Koffert (Parturi-Kampaamo Tukkapölly, Humppila) ja Tmi K. Rautio-Mansikkaniemi/Kulttuuripalvelut yhteistyössä Heljä Liukko-Sundströmin kanssa.

Mezzosopraano Sanna Mansikkaniemi on ennakkoluuloton taiteilija, jonka ohjelmisto ulottuu vanhasta musiikista aina uusimpaan musiikkiin asti. Tällä kertaa hän sekä laulaa että soittaa barokkiviulua. Sanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä kirkkomusiikin että laulumusiikin osastoilta ja hänen työnkuvaansa kuuluvat sekä freelancer-muusikon että kirkkomuusikon työt. Tammelassa on koti, mutta työpaikka tällä hetkellä Espoon Tuomiokirkkoseurakunnassa vs. kanttorina ja syksyllä samassa tehtävässä Turun Mikaelinseurakunnassa.

Nuori virtuoosi Ilpo Laspas Urjalasta on jo ehtinyt moneen: hän on voittanut toisen palkinnon sekä yleisön suosikkiäänestyksen Leipzigin kansainvälisessä cembalokilpailussa vuonna 2006. Vuonna 2008 hän voitti toisen palkinnon saman kilpailun urkurien sarjassa. Oulun valtakunnallisessa Leevi Madetoja-pianokilpailussa hän sai 4. palkinnon vuonna 2003 ja finaalipaikan vuonna 2009 Kotkan kansainvälisessä urkukilpailussa. Tämän lisäksi hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi sekä suorittanut urku- ja cembalodiplomit. Konsertin taiteilijat ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan siitä lähtien kun Ilpo oli Sannan teoriatunneilla Lounais-Hämeen Musiikkiopistossa.

To 22.7.2010 klo 20.00
Ateljé Heljä, Myllynkulmantie 241, 31640 HUMPPILA

Liput 10 €

Samalla mahdollisuus tutustua Heljä Liukko-Sundströmin kesänäyttelyyn.

Tiedustelut:
040 561 7629 Katja Koffert, Parturi-Kampaamo Tukkapölly, Humppila
040 515 3254 Sanna Mansikkaniemi, sanna (at) mansikkaniemi.com

Klikkaa tästä niin pääset tutustumaan Heljän maailmaan!